zondag 30 augustus 2020

Craft with magic winnaar

Enige tijd geleden werd ik door Elly genomineerd om een pizza doos met inhoud te winnen. Je moest bij de eerste 12 eindigen en dat is gelukt. Dus we kregen een pizza doos toegestuurd en ik het begin dacht ik oké hier moet ik over nadenken. Maar we  mochten ook spullen uit onze eigen verzameling gebruiken dus toen kwam het idee al snel. 

 Er zat een schelp en een mdf hart in de doos en ik vond in mijn stempel bak nog een leuke magnolia stempel die ik wel bij het strand thema vond  passen.  Dus de schelp in de verf gezet en het hart bewerkt met structuur pasta en distress oxide. 

Met deze creatie als eindresultaat. 

Toen begon 2weken geleden de anonieme stem ronde en stond Ineke boven mij met 11 punten los. Maar vandaag kwamen daar de stemmen van de jury van craft with magic bij een uiteindelijk heeft mijn creatie de eerste prijs gewonnen. 


Maar het was een mooie Top 3. Met Ineke en Elly precies onder mij . Benieuwd naar mijn gewonnen prijs...... Hey is wel een prijzen weekend want gister is mijn challengekaart bij mijn schatkaart ook 1ste geworden en mocht ik voor 15 euro uitzoeken..... leuk leuk leuk

3 opmerkingen:

 1. Hoi Debby,

  Gefeliciteerd het is ook wel een hele mooie Zomerse creatie geworden.
  Super leuk uitgewerkt ik was er zo niet opgekomen hihi.

  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je creatie was ook echt super! Ik zei het je, je gaat winnen.
  Hhahaha en met wie je omgaat raak je besmet zeggen ze :)
  Gefeliciteerd met je prijs euhhh prijzen.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt een prachtige creatie gemaakt Debby, een terechte winnaar. Het was wel je weekend, met al die prijzen! Het is je gegund, je maakt ook zulke mooie dingen.
  Fijne dag, groetjes Renate

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-