zaterdag 6 september 2014

♥ ....... LOVE ....... ♥

Goede avond allemaal.

Hoe was jullie dag vandaag??? Mijn dag begon erg vroeg vandaag, want dochterlief moest om 8.30uur al op het hockeyveld staan om een wedstrijdje te spelen. Helaas verloren met 1-3 maar dat mag de pret niet drukke, ze hebben een leuke pot hockey gespeeld met veel nieuwe speelsters in het team dus het is nog even wennen aan elkaar en aan de nieuwe coach.
 
Bij thuis komst ging dochter lief douche en die was alweer weg naar een vriendin, ook man lief had een afspraak buitens huis dus wat heb ik gedaan, precies gefreubeld, maar dat heb ik niet alleen gedaan, Nee ik ben op de fiets gesprongen met mijn croptasje en heb gezellig bij mijn maatje Ayten gefreubeld, het was weer als vanouds gezellig. Ik merk wel dat ik samen creatief bezig zijn veeeeel leuker vind dan in mijn eentje aan de freubel
 
 
Volgende week heb ik een bruiloft en op de beurs in den-bosch had mijn maatje de foto camera mal van DDBD gekocht en die vond ik wel erg leuk om te gebruiken. dus ik heb het patroontje over getrokken zodat ik er mee aan de slag kon gaan.

 
binnenin de camera zit een kaartje die je eruit kan halen en in de camera zit een gat zodat je het stempel afdrukje op de kaart kan zien. Heb weer veel gebruik gemaakt van Noor design stansjes en stempeltjes. Jolanda je moet niet zoveel leuke spullen uitbrengen dat is helemaal niet goed voor mijn portemonnee ............................................. hahaha Nee hoor geintje, lekker door blijven ontwerpen want je stansjes en stempeltjes zijn super en passen erg goed bij kaartjes zoals deze. Heb het stempel afdrukje van Lily of the Valley gebruikt en het ingekleurd met twinkling H2O.
 
fijne zaterdag avond allemaal
Liefs Debby ♥

2 opmerkingen:

ayten mallo zei

val elke keer in herhaling....erg leuk geworden!!!
en ook ik vind samen knutselen veel leuker dan in mijn eentje....
liefs xx

vic zei

This is so sweet :) love the shape too!

Vic x

liz is geboren.......!

Daar was ik weer eens een keer. opdrachtje gekregen voor een geboorte kaartje. mijn creativiteit is de laatste maanden ver te zoeken. n...