dinsdag 21 oktober 2014

Hope .............. Believe ................ Love !!!

Goede Morgen Bloggertjes !!!
 
Oktober is borstkanker maand. En ik heb een pink ribbon kaartje gemaakt. morgen is het weer vrouwenclub avond en in onze groep zijn 2 vrouwtjes getroffen door borstkanker. De ene vrouw daar gaat het allemaal wel goed mee en komt ook gewoon naar de vrouwenclub, maar het andere vrouwtje is al een tijdje afwezig omdat je het gewoon nog niet aan durft. zit nog in haar behandelingstraject en is erg vatbaar voor ziekte kiemen en er word heel wat af geproest en gesnotterd dit jaargetij dus om te voorkomen dat ze ziek word heeft ze besloten voorlopig even niet te komen
 
 
Maar vind wel dat we even aan haar moeten denken dus neem ik dit kaartje morgen mee naar de club zodat alle vrouwen er wat in kunnen zetten en dat we die dan bij haar af kunnen geven. Wel zo leuk om even iets van ons te laten horen

 
van de week hebben jullie kunnen lezen dat ik aan het kleien was en zo zijn de bloemen die ik op deze creatie gebruikt heb ook van klei, Ik heb ze met inkt en met pan pastel een kleurtje gegeven en ik vind dat pan pastel dan toch wel handig. heb het op de beurs in den-bosch gekocht, maar was aan het twijfelen of ik het zou houden want doe er eigenlijk veels te weinig mee, Maar zo is het wel leuk om het te gebruiken, dus we doen het toch maar niet weg.
 
Ik doe mee aan de challenge van :
love to create : Anything goes
craft your passion : bingo recycle-image-die cuts
sentiments challenge : Anything goes
 
  
Liefs Debby ♥

7 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje, lief gebaar!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thank you for sharing your project & creativity with us at Aud Sentiments Debby! I like your design very much! The repetition of your dotted papers in the little tabs coming from behind your image along with your film strips is a nice detail! It is well balanced and eye catching!
  ~ginny,
  DT for Aud Sentiments: [#117 – Anything Goes]
  RubberMAD (GettyCollection.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een erg mooie kaart. En ik denk ze zal het zeker leuk vinden als jullie er allemaal wat in schrijven.
  Leuk dat je meedoet bij Craft your Passion.
  xxx Michelle (DT)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful! Great Layout and design!! Thank you so much for playing with us this week at Love to Create: Anything Goes/Fall Colors! Come back and play again really soon!

  Many Blessings,
  Tina
  LTC DT

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gorgeous card! Love the image, papers and design. Thank you for joining our "Color Inspired" Challenge at Love to Create this week.
  Ruza ~ LTC Admin/Designer
  Ruza's Craft Corner

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great Card!!..Love those Design papers that matches very well with the black details!!.. Great put together!! Lovely Card!!
  Thank you for joining our Anything Goes Challenge at ATSC! Hugs Sol

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-