zondag 25 januari 2015

I ♥ YOU .................... !!!

Goede avond allemaal
 
wat vliegt het weekend toch altijd snel voorbij. Ik heb gelukkig morgen nog een extra dagje weekend, dus dan kan ik lekker nog even freubelen. Gister ook heerlijk aan de freubel geweest.
 
 
Het is alweer bijna VALENTIJNSDAG. En normaal gesproken doe ik daar nooit aan. Maar dit jaar wil ik toch graag een kleinigheidje aan mijn mannetje geven, Hij heeft het gewoon ff nodig en ook verdient. Dus ik heb een leuk kaartje voor hem gemaakt met jet schattige stempeltje van Lily of the Valley.
 

 
Als je de kaart open maakt komt er een envelopje tevoorschijn en daarin heb ik vanmiddag in de stad (heel stiekem zonder dat hij het gezien heeft) een cadeau card van OPEN32 gekocht, Het envelopje heb ik gemaakt met een shaped mal van DDBD en de stempeltje van Noor design gebruikt

 
Om de kaart heen zit een band die je eraf kan halen en die wou ik ook zonder kaart even aan jullie laten zien. Het afdrukje heb ik ingekleurd met distress inkt.
 
Nou dat was het weer voor vandaag. Straks maar eens even kijken of ik met deze creatie nog ergens aan een leuke challenge mee kan doen.
 
Liefs Debby ♥

3 opmerkingen:

 1. De liefde spat ervan af...:-)!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful card Debby love that sweet image the colours and design look amazing.
  hugs
  lorraine x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-