zaterdag 16 mei 2015

Beterschapsdoosje..................!!!

 
GOEDEMORGEN
lijkt het bij jullie ook wel Herfst in plaats van Lente. Nou hier wel, we hebben nog net de verwarming niet aan staan, maar heb wel een dikke trui aan. bah, bah wat het is toch een hekel aan dit weer. Het is echt weer om ziek van te worden.
 
 
Kwam dit schattige stempeltje tegen op een creatie van mijn design team maatje Anke. Ben toen even gaan neuzen op internet en ik vond hem op pinterest dus hem gelijk even opgeslagen bij mijn favoriete stempeltjes en er met de shaped art mal van Dutch Doobadoo een doosje van gemaakt.


En ik heb mezelf ook een cadeautje gedaan. Liep bij ons bij Euroland naar binnen en zag deze leuke stans. Heb er al vaker bij staan kijken en hem steeds laten hangen. Maar deze keer heb ik hem toch maar meegenomen en hij past super leuk bij deze creatie en ook de hartjes pleister past perfect.
 
Hopelijk heeft deze creatie een beetje er voor gezorgd dat ik uit mijn crea dipje kom, want ik heb 2weken vakantie gehad en er is niet een creatie van mijn handen gekomen. Ik ben wel in mijn freubelhoekje geweest hoor, maar er kwam gewoon niets uit mijn handen. Wou wel freubelen maar ik had gewoon gebrek aan inspiratie.
 
Fijne zaterdag vandaag
Liefs Debby ♥

3 opmerkingen:

 1. Leuk beterschapsdoosje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattige digi en leuk gemaakt .
  Hier ook de zon weg bah zit hier met mijn vest aan .
  Maar ach dan gaan we lekker aan de knutsel.
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk geworden!!!
  en je mag jezelf best wel eens verwennen hoor!
  ook een leuk stempeltje!! ff bij jou neuzen op pinterest....
  liefs... xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-