Hobbyshop VeldMaat

Hobbyshop VeldMaat
Webwinkel

zondag 14 juli 2019

Paper Hug

Oooooo wat ben ik blij met mijn nieuwe stans. had de paper hug stans gezien op een kaartje en was er gelijk verliefd op. maar vond en vind hem eigenlijk nog steeds te duur hier in Nederland. dus toen heb ik hem niet gekocht.
Maar laatst kwam ik hem op Ali express tegen......ja ik weet dat sommige van jullie daar op tegen zijn...... maar mijn portemonnee vind de prijzen in China veel leuker en toen ik hem daar dus voorbij zag komen heb ik mezelf de stans en de stempels cadeau gedaan.


en vandaag heb ik hem dan voor de eerste keer gebruikt.....en dat zal zeker niet de laatste keer zijn want ik vind hem echt super gaaf. verder een honden stempeltje gebruikt van c.c design.

liefs Debby

2 opmerkingen:

  1. Wat een superleuk kaartje!
    Ja je moet idd naar je eigen portemonnee kijken, dat doet toch iedereen.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is inderdaad een leuke stans, zeker in combinatie met het hondje. Ja, je kunt het maar 1x uitgeven, toch? Ik combineer altijd, meestal van de bekende merken maar af en toe ook een goedkoopje erbij. Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-