woensdag 29 februari 2012

Overmorgen is de grote dag.

De komende dagen zal het even stil zijn op mijn blog. Overmorgen is namelijk de grote dag. dan krijg ik mijn Gastric Bypass operatie. Om 7.15u moet ik me al melden in het Rijnstate ziekenhuis en als alles volgens de planning gaat ben ik rond 13.30u aan de beurt. Daarna begint mijn nieuwe leven. de eerste nacht moet ik in het ziekenhuis blijven, maar komen we de nacht goed door en gebeurd er niets geks dan mag ik de volgende avond om 19.00u alweer naar huis.

de eerste dagen zal ik nog erg duffig zijn maar zodra ik me weer wat beter voel kom ik even langs om te vertellen hoe het gegaan is en hopelijk kan ik dan ook weer wat freubelen en nieuwe creaties showen

9 opmerkingen:

 1. Hoi Debby,
  Ik wens je veel succes en beterschap morgen.
  Groetjes Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel veel sterkte meid!)hou je haaks:0) Neem alle tijd om op te knappen, want het is toch niet niks...luister naar je lichaam!
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Héél veel sterkte! ( en ik sluit me volledig bij Jolanda aan....)
  liefs Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Debby, spannende dagen heb je voor de boeg, doe rustig aan en neem de tijd die nodig is voor je herstel.
  Groeten Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel veel sterkte!
  neem maar lekker rustig de tijd om te herstellen!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik dit type is de ingreep al bijna begonnen. Ik ga voor de duimen dat alles goed verloopt! Heel veel sterkte met het herstel! Geniet van het begin van je nieuwe leven, hopelijk gaat dit je brengen wat je ervan verwacht, doe het rustig aan!
  liefs, Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel sterkte en kracht ! Liefs, marion

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-