zondag 9 november 2014

Kreadoe aankopen 2014.......... !!!

 
KREADOE..................!!!

Vandaag was Kreadoe tijd, wat is de dag weer snel voorbij gegaan. veel leuke standjes bezocht, veel leuke dingen gezien en ook weer veel leuke dingen gekocht om mijn freubel verzameling mee aan te vullen, zoals jullie zien heb ik me laten verleiden om de beide nieuwe rolroosjes van Joy te kopen.
 
 
Maar ik zal ff een opsomming maken van de aankopen op de Kreadoe
* palmblaadjes stans joy
* blaadjes stans joy
* 2 verschillende rol roosjes stansen
* kerstboom stans magnolia
* labeltjes stans magnolia
* 16 mini distress inkt pads
* 9 daubertjes
* 2x waterpen Nellie snellen
* 4 Dutch doobadoo shaped mallen
*witte en zwarte embossingpoeder
* 4 zakjes witte bloemen
* ribbel karton
* design papier blok under the sea van Joy
* papierenzakjes bij Kimya
* kleine belletjes
*jutte band
* 2x aquarel papier
* 2 bakjes nep sneeuw
* slotjes en hoekjes

en ik heb ook nog 2 stempels gekocht van Saturated Canary, maar die ben ik vergeten om op de foto te zetten. Toen waren de gespaarde centjes om uit te geven op de beurs weer op. Had alleen nog centjes over om samen met mijn freubel maatje de dag leuk en lekker af te sluiten. We hebben heerlijk bij de Griek de Taverna gegeten. Gezellig tentje met super goed eten.

 
Lieve Ayten, bedankt voor weer een super gezellige shopdag. Heb er pijn aan mijn voeten van, maar het was het meer dan waard. Helaas zijn we voor dit jaar uitgekocht. Nu weer sparen, want alle scrap en hobby beurzen zitten erop voor dit jaar. 
 
Liefs Debby ♥

1 opmerking:

  1. ik vond het ook super gezellig en vanavond gaan we lekker freubelen samen na een lange tijd druk te zijn geweest met mijn cameo.....
    jij ook bedankt!!! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-