maandag 30 maart 2015

100% Lief ...................!!!

Begin deze maand kreeg ik het super leuke nieuws dat ik uitgekozen was om het team van Let's get Bizzee te komen versterken. En nu is het dan EINDELIJK eind Maart. Wat heeft deze maand lang geduurd, want deze creatie heb ik al een tijdje klaar liggen om aan jullie te tonen, alleen moest ik even wachten met het plaatsen. Maar nu mag ik jullie mijn allereerste creatie als DT-lid van Let's get Bizzee tonen. Ik heb het Hartvormige MDF Hangslot gebruikt.
 
 
als eerste heb ik het hangslot geverfd met verf van de action, daarna heb ik de shaped-arts honingraad stencil van Dutch doobadoo gebruikt en die op het hangslot met modeling pasta aangebracht. verder verschillende stansen gebruikt van Noor-design, Magnolia en andere waar ik het merk even niet meer van weet,. De vlinders heb ik met klei van de action gemaakt en met een Dabbertjes en distress inkt de juiste kleur gegeven.

 
Komen jullie ook een kijkje nemen op het blog van Let's get Bizzee en op de facebook pagina want daar kunnen jullie ook zien wat al mijn andere DT-leden hebben gemaakt met de super leuke producten die Let's get Bizzee heeft.
Liefs Debby ♥

1 opmerking:

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-