vrijdag 23 oktober 2020

Hoedje

Hoe leuk is dat, je eigen design pakket uit mogen kiezen. Ik dacht op de design team dag dat doen we even, maar jeetje wat is dat moeilijk. Het i net of je een klein kind los laat in de speelgoed winkel en zegt kies maar iets uit wat je leuk vind. Er zijn dan zoveel leuke dingen waar je uit kan kiezen. Maar je moet natuurlijk ook nog rekening houden met wat er nieuw is en wat we graag onder de aandacht willen brengen.

Mijn eerste keuze was het mooie design papier van Maja Design ik ben echt helemaal verliefd op dit papier. En ik had het hoedje nog op mijn to-do lijstje staan dus dat kon ik nu mooi combineren met een designteam creatie


Dus ik ben aan de slag gegaan met het papier van Maja design en laat blauw en kraft nou mijn persoonlijke lievelings kleuren zijn om mee te werken dus ik was helemaal in mijn element.


Eerst heb ik al het papier volgens het patroon op maat gesneden. en daarna alles zo neer gelegd dat ik kon zien wat het uiteindelijke resultaat zou worden. 


Toen eenmaal al het design papier vast zat kon ik verder met het versieren en oppimpen van mijn creatie. En wat zijn al die nieuwe kerst stanzen toch leuk. ik heb iets met hertjes dus deze hertjes zijn ook bij mij in Nijmegen gebleven, net als die mooie sneeuwvlok stans van studio light. wat is die gaaf zeg.Van de kleine sneeuwvlokken heb ik zelf een soort van rand stans gecreëerd. ik heb ze door de midden geknipt en ze paste precies met z'n 4tjes op een rij, alsof het er speciaal voor gemaakt is.
4 opmerkingen:

 1. Hij is erg mooi Debby. Maar dat hoor je al zo vaak van mij..hopelijk geloof je het nog ;) maar ik mocht hem ook al eerder zien dan dat hij online komt, en dat vind ik zeer leuk..samen brainstormen.
  Groetjes Elly
  ps de hertjes zijn ook bij mij gebleven

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geloof je uiteraard nog steeds. Maar ik val bij jou berichten ook steeds in herhaling. En ik vind het ook erg leuk om jou creaties eerder te mogen bewonderen

   Verwijderen
 2. Wat een prachtig hoedje Debby. De papiertje komen zo mooi uit. Slim idee om van de kleine sneeuwvlokken een rand te maken. Heel origineel.
  Groetjes Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig hoedje met winters tafereel is het geworden! Heel mooi gedaan! Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-