maandag 4 april 2022

Mutsen cluppie on Tour

Gister samen met Bianca naar de Art Specially beurs in Nijkerk geweest 


Zaterdag zei mutsje #1 art specially staat in Nijkerk dit weekend......mutsje #2 dacht leuk gezellig. Dus entree kaartjes gekocht. Trein kaartje besteld en mutsen cluppie gaat on tour
 

Daar ging mutsje #1 om 7.00u al opweg met de trein naar Nijkerk. Op station den bosch 20min vertraging, maar dat mocht de pret niet drukken. 

Gezellige dag gehad en we wilde de dag afsluiten met koffie/thee en een gebakje, maar planning liep anders. Bij de uitgang werd verteld dat er weinig tot geen treinen meer reden. Dus NS app checken......om.14.04 gaat nog een trein daarna tot 17.00u niet.......dus inplaats van een gebakje hup in de auto naar het station......ja gered......helaas werd in de trein duidelijk dat hij niet vertrok........dat word wachten. Toen kwam bericht tot 20.00u geen trein.

  
Maar mijn lieve mannetje heeft me opgehaald op het station in Nijkerk. Gelukkig maar want uiteindelijk bleek dat de rest van de dag er helemaal geen treinen meer zouden rijden. 

Om 17.15uur was ik eindelijk thuis, met dank aan mijn mannetje. Was even domper op een leuke dag. 


Maar we hebben weer leuke aankopen gedaan, dus we kunnen heerlijk aan de fröbel 

Groetjes Debby 

1 opmerking:

  1. Wat balen hè dat je dagje weg zo eindigt. Je man was in elk geval wel 'blij' zo te zien haha.
    Gelukkig heb je wel leuke spulletjes kunnen kopen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-