dinsdag 22 mei 2012

Stoere jongenskaart


Een hele goede morgen aan al mijn blog bezoekers. Leuk dat jullie weer een bezoekje brengen aan mijn blog. Het schijnt vandaag weer een mooie dag te worden. helaas moet ik een lange dag werken, maar heb besloten om bij de clienten dan maar buiten de ramen te gaan zemen en de stoepjes te schrobben, pik ik toch nog wat zonnetstraaltjes mee. hahaha slim van mij hé

Maar voor mij kan de dag eigenlijk toch al niet meer stuk, want ik voel me goed, vanmorgen op de weegschaal gaan staan en ik ben inmiddels 15,5kilo kwijt. En nu beginnen mensen het ook aan me te zien en krijg ik complimentjes dat ik er leuk uit zie...................YES............dat willen we horen. Gister ook lekker naar de kapper geweest en me een lekker zomers koppie laten knippen, (zie mijn nieuwe profiel foto) leuke blonde plukken erin. Ja we zijn klaar voor de zomer en vooral voor de zon.

Maar even naar de orde van de dag.............we komen hier om een kaartje te showen.


Dit is em geworden. En ik moet zeggen dat ik hem wel erg leuk vind geworden. Het is een afdrukje van The Greeting Farm. De tekst is een stempel van Magnolia de brads komen bij boekvoordeel vandaan. De bloemen heb ik met een pons gemaakt en de takjes zijn van een pons van Martha steward, verder hebt ik papier gebruikt uit mijn rest bak en van een papier blok van de action. Het afdrukje heb ik ingekleurd met mijn copic markers.

met deze creatie doe ik mee aan:

Liefs Debby11 opmerkingen:

Lia zei

Leuke stoere kaart, en wat goed zeg al 15.5 kilo kwijt, complimentje hoor,en als je je maar lekker voelt kom je er zeker wel,
groetjes Lia

marion zei

Een heerlijk stoer kaartje. Liefs, Marion

jaimie zei

Hallo Debby,

Proficiat met je gewichtsverlies, en dat mensen het nu ook merken, geeft je wel een extra zeker, goh en daar nog een nieuwe coupe bij, voila sé, laat de zomer maar komen voor je :-)

Je kaartje is geweldig.

Groetjes, Jaimie

Joke zei

Wat een stoer kaartje Debby
Nou wat een verandering je blog is opgeleukt je haar lekker kort en geweldig dat je al 15,5 kilo kwijt ben,laat de zomer maar komen.
groetjes Joke

arjette zei

Wat een super leuk kaartje!!!
Wat geweldig dat het afvallen zo goed gaat, 15.5 kg, dat is niet mis zeg, super!!!!
Geniet vandaag lekker van 't zonnetje, slim dat je lekker buiten aan de gang ga!

gr. arjette.

Riet zei

Wat een leuke stoere kaart Debby.

Hugs Riet.

Aartje zei

Wow Debby, jij bent goed bezig zeg:je kaart is top en al zoveel kilo's kwijt. Mijn complimenten. En je zomercoupe staat lekker pittig zeg. Mooi hoor.

Groetjes Aartje

Sharon zei

What a great masculine card, I really like this image!

Thanks for joining us at Colour Create this week.

Sharon x

Anja zei

Oh wat goed van je!!! Dat kaartje natuurlijk, maar ook die kilo's eraf! Geweldig hoor.

Romantyczka zei

urocza, dopracowana karteczka..

craftymum zei

Wonderful card.Thank you for joining us at HSC for our Die Cuts Challenge.

Hugs sarah x

liz is geboren.......!

Daar was ik weer eens een keer. opdrachtje gekregen voor een geboorte kaartje. mijn creativiteit is de laatste maanden ver te zoeken. n...