zondag 8 juli 2012

Enjoy your special day ...


Gister nieuw papierblokje gekocht bij boekvoordeel. daar hadden ze een blok met allemaal warmbruin tinten. vond hem zo geweldig dat ik alle blokjes gelijk heb mee genomen, want met deze kleur maak ik erg graag kaartjes. Deze keer is het een kaart voor een jongen /man geworden en dat is niet altijd even makkelijk omdat ik vind dat je dan niet uitbundig met bloemen kan werken. Maar ik vind deze wel erg leuk geworden. Stoer mannetje swingend aan een touw.

Heb vandaag ook nog andere kaartjes gemaakt, maar die show ik van de week. Morgen weer een nieuwe uitdaging bij de creatieve zebra afgelopen week erg veel deelneemsters erg leuk. hopelijk aankomende week ook zoveel deelneemsters.

Liefs Debby ♥

5 opmerkingen:

 1. Ik vind jongens/mannenkaarten ook moeilijker dan meisjes/vrouwenkaarten. Maar dit is een lekker stoer jongenskaartje geworden.
  Lief stempeltje en prachtig papier.

  Fijne avond en veel liefs,
  Glenda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart Debby.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Debby, wat een gave kaart is dit, echteen topper. Vind jongenskaarten altijd een drama heb altijd het ideedat er iets mist. Maar deze is helemaal af. Super.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi kaartje leuk gedaan met die lintjes, en erg mooi papier in verschillende bruintinten.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw...deze is ook erg leuk, inderdaad mooi papier!
  Mooi geheel...hij "klopt" helemaal!
  liefs Rachel

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-