zondag 8 juli 2012

Enjoy your special day ...


Gister nieuw papierblokje gekocht bij boekvoordeel. daar hadden ze een blok met allemaal warmbruin tinten. vond hem zo geweldig dat ik alle blokjes gelijk heb mee genomen, want met deze kleur maak ik erg graag kaartjes. Deze keer is het een kaart voor een jongen /man geworden en dat is niet altijd even makkelijk omdat ik vind dat je dan niet uitbundig met bloemen kan werken. Maar ik vind deze wel erg leuk geworden. Stoer mannetje swingend aan een touw.

Heb vandaag ook nog andere kaartjes gemaakt, maar die show ik van de week. Morgen weer een nieuwe uitdaging bij de creatieve zebra afgelopen week erg veel deelneemsters erg leuk. hopelijk aankomende week ook zoveel deelneemsters.

Liefs Debby ♥

5 opmerkingen:

Glenda de Heide zei

Ik vind jongens/mannenkaarten ook moeilijker dan meisjes/vrouwenkaarten. Maar dit is een lekker stoer jongenskaartje geworden.
Lief stempeltje en prachtig papier.

Fijne avond en veel liefs,
Glenda

Riet zei

Wat een prachtige kaart Debby.

Liefs Riet.

Aartje zei

Hallo Debby, wat een gave kaart is dit, echteen topper. Vind jongenskaarten altijd een drama heb altijd het ideedat er iets mist. Maar deze is helemaal af. Super.
Groeten, Aartje

Joke zei

Erg mooi kaartje leuk gedaan met die lintjes, en erg mooi papier in verschillende bruintinten.
groetjes Joke

Rachel zei

Wauw...deze is ook erg leuk, inderdaad mooi papier!
Mooi geheel...hij "klopt" helemaal!
liefs Rachel

liz is geboren.......!

Daar was ik weer eens een keer. opdrachtje gekregen voor een geboorte kaartje. mijn creativiteit is de laatste maanden ver te zoeken. n...