zaterdag 7 februari 2015

Hoera...............Party time..... !!!

Eindelijk weekend en dus weer tijd om lekker aan de freubel te gaan. Lekker de verwarming aan, muziekje erbij en heerlijk rommelen met papier, stansjes, inkt, panpastel, bloemen en andere leuke dingetjes om op je creatie te gebruiken.
 
 
De meeste scrappers en kaarten makers, zoeken eerst papier uit voor ze hun afdrukje kleuren, Ik ben zo'n omgekeerde scrapster en kleur altijd eerst mijn afdrukje en ga dan eigenlijk pas op zoek naar papiertjes en reststukjes om te kijken wat bij elkaar past.

 
en ik moet zeggen dat het me weer gelukt is om er een mooi geheel van te maken.
man lief kijkt Engels voetbal op tv en dochter lief is schaatsen met een stel jongens en meiden van haar school, dus ik ga vrolijk verder met freubelen, want moet nog een kaart maken voor een collega van mijn man die geeft volgende week een feestje omdat hij 60 word, dus even een leuke kaart maken om de centjes in te doen.
 
Liefs Debby ♥

5 opmerkingen:

Marieke Slaats zei

Wat een leukerd! Ik ben ook zo'n omgekeerde scrapperd :P Ik kleur altijd eerst en dan ga ik kijken, al moet ik wel zeggen dat ik aardig weet wat ik in huis heb dus pas ik daar wel enigszins mijn kleuren op aan... Fijn freubel weekend nog!

Liefs,
Marieke

Anoniem zei

Mooi leuk kaartje!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Miranda Slagboom-de Groot zei

Mooi kaartje.
Groetjes Miranda

Chris zei

This is gorgeous Debby, lovely design fabulous colours!
Chris
x

ayten mallo zei

ook alweer zo een leuke!!!
zie een bekende stans gebruikt....hihihi
fijn weekend!
freubel ze nog!
liefs ...xx

when we go through difficult times

helaas horen deze kaarten ook bij het leven. maar als het gaat om een nog vrij jong persoon en ze de strijd verliest aan de meeste vreselij...