zondag 29 maart 2015

Eindelijk met Pensioen ................ !!!

Heb alweer een opdracht kaartje klaar. Zo maak je nog eens kaartjes met tekst stempels die je normaal gesproken niet zou gebruiken, want voordat een van mijn collegaatjes of vriendinnen met pensioen gaan dat duurt nog wel even. hahaha met 67jaar is het nu maar wie weet tot hoelang we straks door moeten werken.
 
 
Het was een met pensioen kaartje voor een vrouw en ze wou graag de kleur blauw. Oké komt voor elkaar. Tilda met haar kopje thee vond ik daar wel erg leuk bij passen. In de bingo stempel heb ik de originele tekst voorzichtig weg gepoetst met een billendoekje en daarna een eigen tekst erin gestempeld. want ik vind het namelijk niet zo leuk om een Engelse tekst in mijn bingo stempel te hebben staan terwijl de andere tekst op het kaartje in het Nederlands is.

 
Tilda heb ik ingekleurd met distress inkt. Rolroosjes weer zelf gemaakt en gebruik gemaakt van Noor stansjes en de swirl aan de rechter kant is er een van magnolia.
 
allemaal een fijne zondag
Liefs Debby ♥

4 opmerkingen:

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-