zaterdag 13 januari 2018

Have Fun...........Enjoy !!!


De beste vriendin van mijn dochter is op school al ruim 1jaar aan het oefenen voor de Musical Aladdin. En aankomend weekend is dan de grote dag daar dat de Musical in de stadschouwburg te zien is. Mijn dochter en ik gaan natuurlijk kijken want ben wel erg benieuwd naar haar rol als Yala.


Om haar succes te wensen aankomende week heb ik een Tag voor haar gemaakt.
Op de kaart heb ik een nieuwe stans gebruikt die ik op ali express heb gekocht. De randen van het papier heb ik beinkt met distress inkt En het stempel afdrukje van Magnolia heb ik met distress inkt ingekleurd. De tekst "HAVE FUN" heb ik met verser mark gestempeld en daarna embossing poeder warm gemaakt met mijn heating tool

Liefs Debby

Met deze creatie doe ik mee aan de challenge van:

5 opmerkingen:

Deb zei

This is amazing Debby, love it!
Many thanks for joining us at Cute Card Thursday this week!
Debxx

Svenja zei

Heel mooi! I especially like the swirl on the edge, so elegant and light. Thanks for sharing this with the Daring Cardmakers!

Andrea Norris zei

Beautiful tag, love those gorgeous embellishments. thank you for joining us at Fussy & Fancy Friday this time
Andrea x

Miri zei

Thanks for sharing your card/tag with the Daring Cardmakers this week. I like it how you put all the different elements together!

Tracy Freeman zei

Very pretty tag, love the design.
Thank you for sharing with us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge x

Winterpret .......!!!

Soms krijg je ineens een idee die totaal "OUT OF MY COMFORT ZONE" is. En weet ik eigenlijk niet zo goed wat ik er nu van moet vin...