zondag 11 maart 2018

Thank you {very very much}

Zo leuk om te doen. Ik mocht gastdesigner zijn bij Addicted to stamps challenge blog. Ik was complet vrij om te maken wat ik zelf wou. Als er maar THANK YOU op de kaart te zien was. 
Dus de dag nadat ik naar de beurs ben geweest in Den Bosch ben ik gelijk mijn hobbykeuken in gedoken en heb ik deze creatie gemaakt


Maar toen hij klaar was, was het pas 24 februari........dus moest hij nog even in de wachtstand gezet worden tot 11maart. Maar gelukkig is het nu zo ver dat ik deze creatie met jullie mag delen. 


De materialen die ik gebruikt heb zijn: stempels van magnolia, papier van Marianne design en het papier met vlindertjes is van Magnolia. En de vorm van de kaart heb ik gemaakt met een Dutch Doobadoo mal.........inmiddels heb ik daar al een hele verzameling van, maar is echt mijn favoriet om shaped cards mee te maken.

6 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

mooie kaart Debby
Gr Karin

Renate zei

Het was het wachten waard hoor.
Wat heb je dit waanzinnig leuk gemaakt.

-xies- Renate.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Debby, wij vinden het heel leuk dat je gast-designer bij ons wilde zijn. Ik vind dat je een dot van een kaart gemaakt hebt. Een heel leuk model, mooi ingekleurd en ook de "verrassing" aan de binnenkant is top.
Dank je wel voor je mooie bijdrage.
Lieve groetjes Miranda (dt-ATSC)

Marlies zei

Een hele mooie kaart in een leuk vorm en een prachtig design. Ook een schattig Tilda. Echt prachtig gemaakt, een hele leuke voorbeeld voor onze challenge bij Addicted to Stamps. Bedankt dat je onze GDT wilde zijn. groetjes, Marlies

Veerle zei

Heel fijn dat je gast designer wilde zijn voor onze ATSC challenge Debby. Je kaart is heel mooi, een super inspiratie kaart voor de nieuwe challenge. Dank je wel.
Groetjes, Veerle DT-ATSC

Sarah Nitz zei

Een interessante kaart, echt een kaart die is verpakt in een goede stijl. Ik zal proberen het te maken. Bedankt voor het idee.

xxSarahxx
http://sims5.npage.de

when we go through difficult times

helaas horen deze kaarten ook bij het leven. maar als het gaat om een nog vrij jong persoon en ze de strijd verliest aan de meeste vreselij...