zondag 3 januari 2021

Love this

 Vandaag begonnen aan mijn eerste pagina van mijn daily journal. En ik was helemaal klaar en toen ik hem in mijn journal wilde stoppen zat hij verkeerd om........ aaaaaa maar goed we laten ons niet uit het veld slaan dus zijn we van voor af aan weer helemaal opnieuw begonnen.


Kon ik ook gelijk op het achterste design papier met de mask mal en oxide inkt de klokken maken want bij de pagina waar het mis ging vond ik die nogal kaal, dus kwam stiekem ook.goed uit dat hij opnieuw moest.


Op de tag heb ik met de peripage een tekst geschreven. Want we laten wel Een raar jaar achter ons. En hopelijk laten we dit rare jaar heel snel achter ons.

Groetjes Debby 

5 opmerkingen:

 1. Hoi Debby,

  De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar .
  Gave pagina weer . Wel goed om te weten dat ik niet de enige ben die weleens de fout in gaat . Gelukkig heb je het goed kunnen oplossen .
  Ik heb 2 weken op een paar dagen na vakantie gehad en die zijn omgevlogen .
  Morgen begint het dagelijkse leven weer dus ook wat minder kerstfilms kijken haha het freubelen is er bij mij bij ingeschoten .
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi prachtig gemaakt.
  Soms moet het zo zijn he dat er iets niet goed gaat.
  Gr Jackelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je pagina is super geworden ja herkenbaar, maar zo vervelend en wel weer een pluspuntje zodat je dat extra's kon toevoegen.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geslaagd, leuk kaartje heb je gemaakt
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 1e pagina, nog vele te gaan maar dan heb je ook wel een prachtige map bij elkaar.
  Veel liefs Bianca XX

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-