vrijdag 5 november 2021

warm heart

 Soms zitten er dingen in je pakket waarvan je denkt ooooo dat had veel beter naar Elly toe gestuurd kunnen worden, die is veel beter in het maken van journal / planner pagina'sMaar ook al heb ik hem voor het laatst bewaard om er iets mee te maken, toen ik deze mal uit zijn verpakking haalde kwam het idee eigenlijk gelijk.


Met het mooie Maja design winter is coming papier is dat ook niet zo heel erg moeilijk. want Maja design is toch wel een van mijn favoriete papier lijnen om mee te werken. 


ik heb de planner mal van craftsEmotions 115633/1784 twee keer uitgestans en op elkaar geplakt zodat er een pocket ontstaat. 


En daar heb ik deze langwerpige tag in gedaan. Ik had zelf nog het kleine design papier blok van Maja Design dus daar heb ik het plaatje dat ik op de voorkant gebruikt heb uit gehaald alleen nu kleiner en deze aan de binnenkant gebruikt om er een geheel van te maken.


achter het plaatje heb ik een klein tagje geplaatst, beetje dom van mezelf het tagje paste er niet helemaal in omdat ik ook design papier achter het plaatje geplakt had dus nu schoof de tag niet lekker door, dus hem maar gehalveerd, gelukkig denken we in oplossingen in de hobby wereld en niet in foutjes of problemen, want die kun je aanpassen en oplossen


uit het kleine formaat design papier heb ik ook de bloemen geknipt, ben stiekem een beetje verslaafd aan het worden om knipselwerkjes op mijn creatie te verwerken dat geeft ze net even wat meer volume en diepte.

groetjes Debby Design Team lid Hobbyshop Veldmaat

 

1 opmerking:

  1. Een hele mooi creatie Debby. Een heel leuk model en design. Ik ben ook een fan van Maja papier, altijd mooie kleuren en goed te combineren. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-