maandag 9 april 2012

zelf digi stempels gemaakt


Mijn creativiteit qua kaarten maken is momenteel erg ver te zoeken. Kan me er niet echt toe zetten. echter vind ik het wel weer erg leuk om mijn eigen digi tekst stempels te maken. Omdat ik ook blog bezoekers uit andere landen heb dacht ik deze keer aan Birthday digi's. Je mag ze weer gewoon opslaan, maar zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achter laten en nog leuker is het als jullie een tekst gebruik je een linkje plaatst naar mijn blog

My creativity in card making is a bit low the last couple of day's. But I realy like to make my own digi stamps. Normaly I make them in Dutch but this time I think of my blog followers from other countrys and I tryed to make some in english. hope the writing is al good. if not please let me know. You can copy it fot free the only thing I ask in return is a comment on my blog and tell my what you think of it. and if You are using a digi on your card or creations link back to my blog please

Liefs Debby ♥

7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige digistempels heb je gemaakt, ga ze zeker een keer gebruiken en heel erg bedankt hiervoor.
  Ik hoop dat je inspiratie weer snel terug komt, wat bij mij helpt is een avondje op blogs van anderen kijken, wie weet helpt het.
  Groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Debby,

  wat leuk dat je zo creatief bent met digistempels. Ik vind dat razend knap!! Ik las ook dat je een candy hebt gewonnen. Wat leuk! Van harte gefeliciteerd en veel plezier ermee.
  En je pringlesbus vind ik heel erg leuk!!! Ik wil ook eens iets voor mezelf maken. Een doosje voor afdrukje die ik heb gekregen, maar het komt er gewoon niet van.
  Ik hoop dat je binnenkort weer inspiratie krijgt. Met zegt dat buiten wandelen helpt....en dan niet naar beneden kijken maar iets boven je.
  Groetjes,

  GerJanne

  p.s. dankjewel voor de digi's dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geweldig gedaan zeg en hopelijk komt de rest van je inspiratie ook weer snel terug...knuf peet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige digi,s knap hoor bedankt ervoor ik zet ze bij mijn favorieten.
  Ja dat dipje ken ik ook heb ik ook zo vaak soms kom ik een hele week niet boven want dan lukt er iets niet of ik kan het papier niet bij elkaar vinden ik laat het dan gewoon liggen en dan kom ik op mijn plekkie en yes hij is binnen no time af.
  Zo had ik vorige week ook zo,n dip nou ik heb donderdag een kaartje afgemaakt en vanmorgen ook nou die lagen gewoon op mijn kamer en dan zie ik het en dan is het zo af.
  Succes ermee groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke zelfgemaakte digi's. Enne de creativiteit komt vanzelf wel. De stempel van Magnolia die ik heb gebruikt komt uit de nieuwe lentekit van Magnolia. Waarschijnlijk zitten deze stempels in de nieuwe serie die binnenkort uitkomt (de kit komt meestal een paar weken eerder)
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke digi's..
  IK heb ze natuurlijk opgeslagen, en heb je gelijk toegevoegd aan mij blog lijst.

  Groet, Deborah

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-