woensdag 27 juni 2012

Wishing you a happy DAY


Goede morgen allemaal. Buiten is het nog niet echt zonnig, maar goed het is ook nog vroeg..........we beginnen de dag met een goed berichtje van mijn kant. en dat heeft niets met kaarten maken te maken. Maar was vanmorgen precies 21kg kwijt en dat in bijna 4maanden tijd. Ben er erg happy mee.

Maar nu weer over naar de orde van de dag. Ik heb deze kaart gemaakt na aanleiding van een sketch van mojo monday. Daar hebben ze iedere week echt zulke leuke sketch uitdagingen. Vooral als je zelf even niet weet hoe  je, je kaart wil maken is mojo monday een uitstekenden sketch blog om je te inspireren.

Deze keer heb ik een kaartje met 2 opvallende kleuren gebruikt. Meestal zijn mijn kaarten in 1 kleur of tint. Dus om met deze kleuren een kaart te maken was voor mij al een uitdaging op zich. Heb ook weer eens het stempel afdrukje van een manga girl gebruikt. Vind dit zo'n stoere leuke stempel, gebruik hem eigenlijk veels te weinig

Nou allemaal weer een hele fijne dag. Bedankt voor jullie bezoekje en als jullie toch het hele berichtje hebben gelezen, laat dan ook eventje een berichtje achter............daar maak je mijn dag super goed mee.

Met deze kaart doe ik mee aan de challenge van:

Liefs Debby ♥

5 opmerkingen:

 1. Nou Debbie dat is toch wel een topprestatie!! Ga zo door:0) Leuke kaart heb je gemaakt!
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart en knap hoor al 21 kilo, volhouden he?
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart en een stoere stempel gebruikt.
  Geweldig al 21 kilo daar mag je zeker trots op zijn .
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gaaf zeg. die springt er echt helemaal uit! erg mooi gemaakt

  groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kaartje.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-