zondag 8 juni 2014

Hoera................Lisa jarig !!!

GOEDE MORGEN ALLEMAAL!!!
 
Wat een verschil van weer, weer met gisteren. Gister lekker de hele dag aan het water door gebracht, nu maar weer binnen aan de freubel. Het is niet koud, maar nou ook niet echt weer om in je badpak aan de waterkant door te brengen. Dus nadat ik vanmorgen wat huishoudelijke klusjes had gedaan en met de honden naar buiten ben geweest ben ik heerlijk aan de freubel gegaan.
 

 
Had nog een opdrachtje liggen om een verjaardagskaartje te maken voor een meisje die erg van paarden houdt. dus heb ik tilda met paard van magnolia gebruikt. Net een foto getuurd naar de Oma van de jarige Lisa en die vond hem erg leuk. dus van de week even afgeven.


 
het afdrukje heb ik ingekleurd met Twinkling H2O alleen het gezicht en de wangetjes heb ik met distress inkt gedaan, vind het persoonlijk niet zo mooi als het gezichtje ook twinkelt. Met de scrabble stempel letters de naam van de jarige jet erop gezet, pakjes stans van Noor gebruikt en ook die leuke filmstrip gebruikt.........weer verschillende Noor stansjes zoals jullie zien.
 
fijne 1ste pinksterdag vandaag
Liefs Debby ♥

5 opmerkingen:

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-