donderdag 4 september 2014

mixed media MDF-fotolijst........... !!!

Goede avond bloggertjes is blogland
 
 
De afgelopen paar dagen wat vervelende dingen meegemaakt op het werk. Dus was wel toe aan wat afleiding. Ben eerst even wezen winkelen en ben even bij de action naar binnen geglipt. Kwam daar zulke leuke MDF fotolijsten tegen. Had ik er gister maar meer mee genomen want vandaag waren ze allemaal uitverkocht, hopelijk komen ze nogmaals binnen. Heb toen ook van die leuke flesjes verf gekocht en een bakje en een rollertje, bij thuiskomst gelijk mijn freubelkeuken ingedoken om het MDF te verven en met de roller na te strijken om verf strepen te voorkomen. Toen was het tijd om het te laten drogen, wat duurt dat lang zeg
 


Toen de versamark inkt tevoorschijn gehaald, mijn heating tool en de embossing poeder, moet toch echt etiketjes gaan lezen, want dacht ooooooooo witte poeder dus witte embossing poeder, nou niet dus bleek het rood te zijn, al vind ik het van dicht bij meer op een apart kleurtje paars lijken maar goed, waarschijnlijk denken jullie er anders over als je het van dichtbij ziet


 
toen met de mal van DDBD de ronde balletjes erop gemaakt met modeling pasta, maar oeps dat is niet helemaal goed gegaan, toen ik dat gedroogd had met de heating tool ging het een beetje blazen en bubbelen maar dat vond ik wel een leuk effect geven, beetje grijze panpastel erover en het paste er helemaal bij, vind ik .

 
Toen allerlei embellishments opgezocht en met gesso wit gemaakt en dat heb ik een nachtje laten drogen, was vanmorgen al aardig vroeg op de been dus alles weer op de plek gelegd zoals ik het bedacht had, toen naar mijn werk en ik heb net alles vast geplakt en ik vind hem wel klaar.

 
Nu alleen nog een foto erin, maar welke dat moet worden daar ben ik nog niet helemaal over uit. Een foto van ons 3tjes, of van mijn dochter, of zal ik hem boven mijn bed hangen en er dan een foto in doen van mijn man en mijn meisje...............??? Nog even over na denken dus weet het nog niet zeker.
 
 
Liefs Debby ♥

6 opmerkingen:

  1. GAAF!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig Debby, dat heb je erg mooi gepimpt! En wat een verhaal....rood ipv wit...maar het is uiteindelijk toch heel erg gaaf geworden, het ziet er echt prachtig uit.
    Groetjes en een heel fijn weekend, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zie het word nog wat met dat mixed media als je het maar vaker doet....ik vind het erg leuk geworden!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Pretty! This has been a really wonderful article.
    Thanks for providing this info.

    Also visit my site; great home ideas, ,

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Debby,
    super gave mixed media fotolijst heb je gemaakt! Als je mee wilt doen aan een challenge is het altijd de bedoeling dat je terug linkt naar het challenge blog! (als je vragen hebt mail je maar:0)
    Ik zie je mooie creatie graag tegemoet op het mirror crack'd blog!
    fijne zondag!
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-