dinsdag 1 januari 2019

Baby boy.....Justus !!!


Als eerste de beste wensen voor iedereen. Dat het een mooi creatief jaar mag worden.

Nou naar de 1ste creatie van dit jaar. Het heeft even geduurd voordat ik een kaartje gemaakt heb. Normaal gesproken is de geboorte van een kindje een reden om gelijk mijn hobby keuken in te duiken en een kaartje te maken. Maar de geboorte van het zoontje van mijn nicht is niet zo goed gegaan. hij is 18jaar na de geboorte van mijn dochter ook op 4december geboren. Maar hij ligt nu nog steeds in het ziekenhuis en het gaat dus nog steeds niet helemaal lekker.


En vanuit sommige mensen kreeg ik de reactie stuur nog maar geen geboorte kaartje want ze heeft ook nog geen geboorte kaartjes verstuurd. Maar ik ben van menig dat er een kindje geboren is en dat je dan een geboorte kaartje stuurt. Hij is geboren super welkom en ik wil laten weten dat ik aan ze denk ook al is de kleine man nog niet thuis. mijn nichtje heeft toch een zoontje gekregen en ik zou het zelf niet leuk vinden als niemand een kaartje stuurt. 


Dus ik ben toch aan de freubel gegaan en heb deze lieve stans van een baby beertje gebruikt om een creatie mee te maken.

LIEVE JUSTUS, HOPELIJK MAG JE SNEL NAAR HUIS ♡♡♡

Met deze creatie doe ik mee aan de challenge van:


5 opmerkingen:

 1. Gorgeously cute baby card. thanks for joining us at CCT this week x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awesome card!Love the texture!Thank you for sharing with us at the Crafty Gals Corner!Hope you join us again soon!
  Hugs
  Kleri DT
  http://craftygalscornerchallenges.blogspot.co.uk/
  http://kefartworx.co.uk/ (My blog)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A lovely looking card with smashing design and colours. The dies are stunning! Lovely! Thanks for joining us over at Creatalicious Challenges this time around.
  Love n hugs
  Marie, CC-teamie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. what a sweet baby card and what's even better is that it is neutral so can be used for boy or girl. thank you for sharing it with us at TTCRD and good luck, Theresa xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. A lovely card, Debbie!
  Thank you soo much for taking part in our "anything goes with optional something new” challenge over at Creatalicious & good luck in the draw.
  Hope to see you again in our new challenge as well…

  Hugs,
  Melanie
  (DT-Coordinator Creatalicious Challenges)

  (DT Crafty Friends)

  (DT The Sketchy Challenges)

  (DT Simply Create Too)

  (DT Aud Sentiments Challenge)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-