woensdag 18 november 2020

BIG thanks !!!

Dit afdrukje heb ik afgelopen weekend ingekleurd op ons weekendje weg. Het was helaas niet altijd even mooi weer dus ik ben blij dat ik mijn kleur spullen had meegenomen.  

Deze leuke missees stempel had ik bij pippoos gekocht. Het is even wat stoeien om de juiste verhoudingen te vinden en alle onderdelen op de juiste plek te stempelen. Maar als je het eenmaal door hebt zijn ze zo leuk. 


Bij thuis komst heb ik dit kaartje ermee gemaakt. Elly was zo lief om voor mij de uni-ball pen te kopen en als bedankje heb ik deze kaart voor haar gemaakt. Als het goed is heeft ze hem gister binnen gekregen dus kan ik hem nu met jullie delen. 

Fijne woensdag
Liefs Debby 

 

3 opmerkingen:

 1. Hij is supergaaf deze kaart.
  In het echt nog zoveel mooier. Dank je wel, nu voel ik me zo schuldig dat ik geen kaartje had meegestuurd. En dan door het snelle opsturen laat ik mijn briefje nog buiten de envelop zitten en zit de flop al gedichtgeplakt met de gelpen erin...oeps..soms ben ik gewoon te snel.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Debby,

  Wauw kei gaaf deze kaart
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief....... en wat mooi Debby.
  Heerlijk even ontspannen als je weg bent.
  Veel liefs Bianca. XX

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-