dinsdag 2 november 2010

CC.Design pringels koker

In de herfst vakantie met mijn dochter naar de Bioscoop geweest. Ze kreeg wat te drinken en chippies erbij. Zo'n klein kokertje pringels. En terwijl we daar zaten dacht ik dat kokertje moet mee naar huis want daar kan ik wel wat mee.

Dus ben er van de week mee aan de slag gegaan en heb er een verjaardags tasje van gemaakt. Dekseltje ver siert en die kan er dus nog steeds vanaf en daar kan je dan de centjes in doen.

Ben benieuwd wat jullie er van vinden.zelf vind ik hem wel erg leuk geworden, Stempeltje is van CC-design en de bloemen heb ik uitgeponst en vastgezet met een brad. De rand groen aan de onderkant heb ik gemaakt met behulp van een martha Steward pons en het stempel afdrukje is ingekleurd met de copics

6 opmerkingen:

Kitty zei

Dat was een goed idee daar bij de film want je creatie is super.
Het stempel is ook heel leuk.

Groetjes Kitty

Anonymous zei

Hallo Debby,
Wat een leuk idee heb je op gedaan onder de film zeg, klasse.
Hij is echt gaaf.

liefs Carla.

Lia zei

Gaaf idee van je gewwest, is nu een superleuk tasje.

groetjes Lia

jaimie zei

Hallo Debby,

Oh wat lief van u dat je dat receptkaartje wil zenden, maar ik had het recept vanop uw kaart vergroot en afgeprint en die taart staat voor deze week mee op de dessertlijst hoor, dus als ik ze maak, zal ik netjes op de blog vermelden dat het recept van u komt hoor hihi.

En wat een leuk borduurpakketje had uw docher gekregen, maar kan geloven dat dat moeilijk is voor haar, wij moeten ons hoofd al bij ons telpatroon houden hé, of we zitten ook mis.

en je kokertje is netjes geworden hé, tof zo!

Groetjes, Jaimie

Lia zei

leuk ideetje debby prachtig gemaakrt
liefs lia

Jacqueline's Weblog zei

Erg leuk en super mooi! Prachtige kleuren.
Groetjes van Jacqueline

liz is geboren.......!

Daar was ik weer eens een keer. opdrachtje gekregen voor een geboorte kaartje. mijn creativiteit is de laatste maanden ver te zoeken. n...