dinsdag 9 november 2010

Verprutst

Nou ik ben gister nog even met die kaart bezig geweest (die dus in het vorige berichtje staat) En ik heb hem zo verprutst dat ik hem heel snel in de papierzak gegooit heb. dat soort kaarten zijn blijkbaar niet aan mij besteed.

gister nog wel begonnen aan een nieuwe kaart. hetzelfde soort kaart als die champagne kaart allen nu in een andere kleur. Maar toen kregen we visite en moest ik er weer mee ophouden. Wie weet kan ik hem vanavond afmaken.

Het aftellen is begonnen mijn leuke weekendje komt steeds dichterbij nog 4nachtjes slapen en dan ga ik gezellig naar de Kreadoe beurs in Utrecht. Ga samen met mijn mams heb er zo'n zin in. Gaan er nog meer mensen van hier naar de beurs????

2 opmerkingen:

 1. O jammer zeg, maar wie weet komt er nog een andere op te staan hier?
  Heel misschien ga ik Zaterdag, maar weet het nog niet zeker.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, wat jammer nou van je kaart. Ik ga wel en ik ga niet. Sta er op wo. do. en zo. in de stand van Pipoos. Moet tijdens mijn pauze even gauw de stands aandoen die ik wil bezoeken, want de overige dagen sta ik in de winkel.

  gr. Silvia

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-