zondag 10 augustus 2014

Timeless moments ............ !!!

 
Wat is het toch heerlijk om creatief bezig te zijn, We zijn aangekomen bij de allerlaatste lay-out van dit album, ik heb hem voor de vakantie toch nog afgekregen, jullie zullen niet alle lay-out gezien hebben dus ben je nieuwsgierig scrol even naar beneden naar al mijn andere geposte blog berichten.
 
 
op deze foto is ons moppie jarig en is ze alweer 1jaar oud, de tijd vliegt voorbij. Ze is op 4december jarig dus in die tijd word ze overdonder en overladen met cadeautjes, maar ze speelt nergens mee, maar tussen het speelgoed door kruipen is veel leuker.

 
kijk dat snoetje, als ik deze foto zie smelt mijn moeder hart.
 
Toen het  album af was heb ik me op een ander project gestort, een flinke klus, omdat je er wel even zoet mee bent, moest al een hele tijd gebeuren maar het kwam er maar niet van. Ik heb mijn hele knutsel domein uitgemest, opgeruimd en opnieuw geordend, Ben er bijna 2dagen mee bezig geweest, maar nu heb ik ook wel weer een mooie opgeruimde hobby plek waar ik weer heerlijk kan freubelen. Maar we gaan nu eerst 8dagen naar de Macedonische zon. En 29 augustus naar de Knotsgekke kaarten dagen in den-bosch  kunnen we weer nieuwe hobby spulletjes kopen en in september heb ik ook lekker 1weekje vrij en dan ga ik alleen maar freubelen..........oooooooo nu al zin in. Maar eerst lekker op vakantie............MACEDONIË we komen er bijna aan..............Zo'n zin in !!!
 
Liefs Debby ♥

2 opmerkingen:

 1. Zo schattig en wat heerlijk om weer een opgeruimde hobbykamer te hebben, het kost even tijd maar dan heb je ook wat. Geniet van de vakantie, heerlijk vooruitzicht.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk met dat klokje!
  fijne vakantie!!!
  als je terug bent gaan we samen freubelen.....
  liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-