Blog Volgers

vrijdag 4 januari 2019

Oh, baby

Ik vind het altijd leuk om mee te doen aan challenges en ik word graag uitgedaagd in mijn hobby. Som ontbreekt het me aan inspiratie en dan word ik juist geprikkeld of op nieuwe ideetjes gebracht door een uitdaging. Zo ook nu weer. Op de facebook pagina van Noor en Zo zijn ze in het nieuwe jaar van start gegaan met een 52weken challenge. Iedere week een nieuw thema.

Deze week dus challenge #1 Baby


Ik heb dit kaartje gemaakt met een art mal van Dutch Doobadoo en papier van Noor Design. Als je het kaartje open maakt kun je aan de rechterkant van het kaartje een cadeau kaart stoppen of geld, net wat je de aanstaande ouders cadeau wil geven. Persoonlijk geef ik meestal een cadeau kaart van de Hema of de PrĂ©natal zodat de ouders iets kunnen kopen wat echt hun smaak is. Want toen mijn dochter geboren werd kreeg ik ook wel eens kleertjes cadeau waarvan ik dacht niet mijn smaak of kleur. Dus een cadeau kaart is altijd goed 


Met deze creatie doe ik mee aan de challenge van:

Liefs Debby

5 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

mooii Debby
Gr Karin

Anna-Karin zei

This is so cute. Thanks for joining us at Crafty Creations. Anna-Karin DT

*Vicki* zei

Your image is so very sweet!! What a gorgeous card design! Thanks for sharing your creation with us at Cute Card Thursday Challenges! HUGS, *Vicki* (DT)

Cara Malmrose zei

What an adorable card ... those images are way cute!
Thank you for sharing it with us at Through the Craft Room Door
(Hugs) Cara
Through the Craft Room Door {Owner}
TTCRD Challenge Blog
My Creative Chaos {My Personal Blog}

Angela B zei

Thank you so much for entering the challenge at Through The Craft Room Door this week. Looking forward to seeing you again in the next challenge.
Hugs & Craftiness,
AngelaThrough The Craft Room Door DT
Taste Of Craftiness {My Blog}
Through The Craft Room Door
http://craftrmdoor.ning.com/

Welcome BOB.....!!!

 Kwam de mal van Dutch doobadoo op de beurs in Den-Bosch tegen en hij was zo leuk dat ik hem niet kon laten liggen je kunt er hee...