vrijdag 28 mei 2021

Family

piatek We are family.......zo heet het design papier waar ik deze keer mee aan de slag ben gegaan.


Als eerst heb ik uit het design papier een ronde mal gestanst van craft emotions. Daarna heb ik een hekjes stans van joycrafts gebruik. En ook een wolkjes stans de randen hebt ik met walnut stain distress inkt beïnkt.  het piatek papier  bestaat uit scrapvellen van 30x30 en op het design papier staan mensen, honden en katten. Ik ben geen katten mens dus heb ik voor de honden gekozen. Mijn eigen 2 honden staan er ook tussen  alleen in de verkeerde kleur.


Maar goed vind de hele beestenboel zo bij elkaar wel erg leuk. En soms kun je beter een heleboel honden om je heen hebben als mensen. 


Ik zou mijn gezin echt niet voor kunnen stellen zonder een hond. Thuis hadden  we ook altijd een hond en al snel toen we samen gingen wonen hadden we een Maltees leeuwtje in huis. Deze konden we na mijn ongeluk en zwangerschap helaas niet houden en toen ook even zonder hond gezeten. Maar toen mijn dochter 4jaar was kwam er toch weer een hond 


We hebben al heel wat honden gehad
Boets de labrador...... ⭐
Barney de Franse bulldog ⭐
Mexx de Franse bulldog kruising ⭐

Helaas zijn deze 3 overleden. Maar gelukkig hebben we Yaro de Franse bulldog 4jr oud en Buddy de labrador 11,5mnd oud nog.

Groetjes Debby design team lid bij hobbyshop veldmaat 

 

1 opmerking:

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-