vrijdag 20 januari 2012

It's a Girl


Het eerste gedeelte van de kraam bedankjes is af. Je bent er even mee bezig, maar het resultaat vind ik zelf wel erg leuk geworden. Ik moet in totaal 30 bedankjes maken.........ze wilde 15 van dit soort doosjes en 15 andere. daar ga ik van het weekend maar eens aan beginnen denk ik. Al heb ik nog tijd genoeg want de baby komt pas begin mei.


The first part of the thank you gifts is finished. . I need a total of 30 thanks ......... she wanted to make 15 of these boxes and 15 others. I am going to make it this weekend, I think. But I have enough time to make them because the baby will be born until early MayHier nog de doosjes van dichtbij en van alle 3 de kleuren eentje. Ik heb een doorkijk venstertje in het doosje gemaakt zodat je de kleine roze met witte hartjes er doorheen kan zien.


Here are the boxes up close. In all 3 different colors. I have a viewing window in the box, so you can see the little pink and white hearts through it.


ik doe mee aan de volgende challenge:

7 opmerkingen:

 1. Nou Peggy je hebt er wel een werk van gemaakt! De doosjes zijn prachtig! daar zullen ze zeker blij mee zijn:0) wat een schattige stempel:0)leuk dat doorkijk venstertje...
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow Debby, je doosjes zijn supergaaf zeg ! Prachtig ! Liefs, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeeell leuk zeg. Maar wat een werk, en dan ben je pas op de helft. Maar wel erg leuk.
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. These are just super cute and it's a great idea!
  Thanks for joining us at Anything Goes!
  Hugs Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Debby,

  Wat een schattige creaties en zo lekker girly hé!
  Succes met de tweede lading doosjes.

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Debby,
  Even over jouw distress vraag.
  Als je begint met inkleuren zijn er een aantal kleuren die handig zijn om te hebben. Tattered rose en fired brick of worn lipstick voor gezichten en wangetjes. Vintage photo is er leuk voor het oud maken van randjes en kun je ook haren en b.v. schoenen mee kleuren. Ik gebruik daar overigens veel walnut stain voor. Verder is het erg smaak afhankelijk. Kijk eens bij ingekleurde plaatjes wat je mooi vind. De meeste mensen schrijven er de gebruikte kleuren wel bij. Ik gebruik altijd de inktpads. Deze druk ik af op een geplastificeerd A4 met hokjes. Deze afdruk kun je als je het goed weg legt steeds gebruiken (inkt droogt nauwelijk op). Verder kun je de doosjes met een distress tool ook nog erg goed gebruiken om achtergronden te inkten b.v. dit kan met de flesjes niet. En natuurlijk ook om gewoon mee te stempelen. Mocht je nog meer vragen hebben ook over de kleuren o.i.d. hoor ik het wel! Het is echt super leuk om te doen.
  Poeh wat een lang verhaal.....
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gorgeous little boxes. Thank you for joining us at Divas by Design.
  Sarah-Jane xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-