donderdag 19 januari 2012

Zeepketting


een keer in de 2 weken komen we met een aantal vrouwen op woensdag avond gezellig bij elkaar. de ene keer kletsen we gezellig wat bij met het genot van een koppie thee de andere keer zijn we weer heel creatief bezig. deze keer hebben we een zeepketting gemaakt. Ze hadden helaas geen bloemetjes anders had ik tussen de houten kralen nog wat bloemen gedaan. Maar ik vind hem zo ook wel leuk geworden. weer eens iets heel anders.


heb er ook nog een close-up foto bij gedaan zodat je de kleuren en de echte schelp er tussenin wat beter kan zien


5 opmerkingen:

 1. Hoi Debbie
  Wat leuk zo'n clubje op woensdagavond en wat een leuke zeepketting heb je gemaakt leuk om te maken en zeker met zoveel dames.
  liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is zeker leuk we kennen elkaar eigenlijk allemaal van school en de meeste kids zitten nu op het voortgezet onderwijs...........een enkeling nog op de basisschool en zo houden we toch een beetje contact erg leuk en gezellig dus

   Verwijderen
 2. ooo wat een leukezeep ketting!

  is wel gezellig zon clubje ,wij hebben ook een scrapclubje op donderdagavond is altijd gezellig!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk idee Debby! lijkt me ook heel leuk om eens zoiets te maken! deze krijgt vast en zeker een mooi plekje:0)
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf Debby, ik vind hem zonder de bloemies ook supergaaf ! Liefs, Marion

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-