vrijdag 3 augustus 2012

dagje wezen shoppen

Gister onverwachts een dagje wezen shoppen met een vriendin. We zijn de ochtend begonnen met een bezoekje aan "de kwast" in Oss echt een hele grote winkel voor alle soorten hobby's. Daar hele leuke spulletjes gekocht. Ook mijn dochter heeft daar weer leuke decopadge spulletjes gekocht. het resultaat zien jullie wel op haar eigen blog.

Daarna door naar "creatief centrum heesch" Daar heb ik niet zo heel erg veel gekocht, wel 3 albumpjes die ik leuk vond en een sterrenstans.

Toen door naar "scrapsjop" in Grave, dat is wel een heelleuk lief winkeltje. Aardig personeel en het leuke van dat winkeltje is de koopjes kelder.......daar kan ik me echt uren in vermaken. lekker snuffelen tussen de koopjes. Het is een webwinkel die al een tijdje bestaat namelijk al 5jaar, maar sinds Juni heeft ze nu dus ook haar eigen winkelje. als je in de buurt bent zeer de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Ook staat ze op de knotsgekke kaarten dagen en op andere beursen dus als je daar bent bezoek dan haar kraampje eens want ze heeft echt hele leuke spullen

Na dit drukke dagje shoppen en mijn verjaardags centjes te hebben uitgegeven, ben ik samen met man en kind ook nog naar de film Brave geweest. een erg leuke film. Toen naar huis en even TV gekeken.

Het weekend ga ik lekker frutselen en freubelen, dus binnenkort weer een nieuwe creatie van mijn hand

Liefs Debby ♥

2 opmerkingen:

 1. Klinkt als een super dag!
  En ben zeer benieuwd wat je met de leuke spulletjes maakt!

  Brave willen wij ook nog naar toe met de kinderen.
  Schijnt heel leuk te zijn.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Looks like you really enjoy your shopping day! It must have been fun. Thanks for sharing this one.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-