maandag 6 augustus 2012

Gastric Bypass Dairy deel1

Zoals sommige weten ben ik in maart van dit jaar geopereerd en heb ik een Gastric Bypass gekregen. voor degene die het even gemist heeft een maagverkleinig. Ben inmiddels bijna 25kg kwijt en voel me goed en zit beter in mijn vel. Nou wou ik al een hele tijd een dagboekje bij houden, maar vond steeds niet het juiste album om hem te maken. Maar dat heb ik nu inmiddels gevonden bij scrapsjop in grave. het is een cardstock album van Maja Road en ik vind het super omdat je alles daar zelf kan oppimpen


Zo dus ook de voorkant. Ik heb alles in grijs / zwart / wit en rood tinten gedaan. het papier heb ik ooit eens op een beurs gekocht en is in A4 formaat gekocht. Heb het score-tape vast gezet, is net even iets steviger. De plak letters die ik gebruikt heb, heb ik ooit eens bij de zeeman gekocht. De bloemen komen uit mijn verzameling en het kantenlintje dat ik gebruikt heb komt van Do-It uit Elst. De foto die ik gebruikt heb is een recente foto en hierop ben ik op 6 ons na 25kilo kwijt.


Aan de binnenkant van het ringband albumpje heb ik een afdrukje van Magnolia geplakt, vond hem er erg goed bij passen. Ik heb een pocket gemaakt waarin ik de briefjes bewaar die uit de weegschaal komen bij de Vitalys kliniek. Rechts boven in de hoek heb ik het begin gewoicht geschreven waarop bij mij de knop om ging en ik wist dat er iets moest gaan gebeuren, daaronder het gewicht wat ik op de dag van de operatie had. Vanfa dat gewicht ben ik ook gaan tellen met afvallen. als ik het gewicht pak van wanneer de knop om ging ben ik nu bijna 40kg kwijt........dat klinkt toch een stuk positiever als die -25kg hahaha maar ook daar ben ik al heel blij mee. Nog 4.6kg en ik heb de magische grens van 100kg gehaald. daar gaan we voor.


Hier heb ik opgeschreven hoe het voor mij allemaal begon. na de zoveelste lijn poging tot de conclussie gekomen dat ik al die kilo's nooit alleen af kan vallen en ik toch echt medische hulp moet hebben om ooit weer een gezond gewicht te breiken. Op de label van Magnolia heb ik dan ook het gewicht geschreven waar bij mij de knop om ging en ik toch echt toe moest geven dat ik het alleen niet meer ging redden.
Zo dit waren de eerste 3 delen van mijn boekje er volgen er  nog meerdere maar die zijn nog in de maak.

Liefs Debby ♥

2 opmerkingen:

  1. goed begin hoor debby het is goed dat je het van je af kan schrijven
    gr sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat prachtig gemaakt Debby.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-