zondag 9 juni 2019

explosie box toren deel 2

Vanmorgen was het nog een wip project. Nu is de box zover af dat ik hem helemaal bekleed heb met design papier. Het design papier is afkomstig van de Action.... van Craft Sensations en het papierblok heet light textures.


Toen ik de keuze van het papier maakte lag dochter lief nog in bed. Maar gelukkig werd de papier keuze goed gekeurd en ook het ontwerp vond ze erg leuk...… gelukkig maar want soms willen onze smaken nog wel eens verschillen. maar deze keer had ik de juiste keuze gemaakt 


Het is echt een super leuk model om te maken. Je bent er wel even een hele dag mee bezig maar ach aan het einde heb je dan ook wat. En ik weet dat degene waarvoor ik hem gemaakt heb dit soort creaties erg leuk vind en hem dus ook zeer zeker gaat bewarenDan vind ik het ook niet zo erg om er wat tijd en energie in te steken. En dochterlief vraagt ook niet zo vaak of ik iets voor haar wil maken dus dan vind ik het ook wel leuk om te doen.


het is een explosie box geworden met 5 verschillen uitklap lagen en 3 dozen in de box. het kleinste doosje met de bloem op de deksel trek je omhoog en die draai je een kwart slag en dan komen de andere lagen ook uit de box en kun je hem zoals je bij de laatste foto ziet boven op elkaar zetten


het doosje met de bloem op de deksel kan ook open en daarin gaat het cadeautje voor de vriendin. Hopelijk krijgt ze woensdag goed bericht en kunnen ze allebei vieren dat ze geslaagd zijn.

Voor vandaag hou ik er mee op, omdat ik nog niet alle foto's heb om erin te verwerken. Maar het schijnt morgen slecht weer te worden, dus kunnen we heerlijk verder aan de fröbel.

Liefs Debby 

2 opmerkingen:

 1. Zo dan.....dat is nog eens even een klus......maar prachtig uitgevoerd hoor meis. Heel knap gedaan en wat een feest als je zoiets krijgt. Geweldig.
  Veel fröbelplezier morgen ook weer....we gaan zien wat je hebt bedacht....
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow, wat een leuk weggevertje heb je zo gemaakt
  lijkt me wel een aardig klusje, mooi gedaan
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-