zondag 8 maart 2020

Beterschap.....!!!


Gister aan deze kaart begonnen en hem vanmorgen in alle rust af kunnen maken want hier slapen ze allemaal nog.  


Laatst en paar leuke stempels van magnolia gevonden en daar mee aan de slag gegaan. Helaas heb ik geen stempel uit de get well serie en dat staat en hele leuke magnolia met een pleister op haar gezichtje.  Nou ben ik een klein beetje handig met paint en hert ik geprobeerd om er zelf een pleister op te tekenen.  Hij is niet heel erg strak gelukt. Maar ik vind hem wel erg leuk geworden. 


Als je iets niet hebt moet je creatief zijn.  En ik had ook nog 2 verschillende pleister stansjes en die kwamen nu natuurlijk ook goed van pas.  Had ook nog ergens een rolletje oud gaas verband liggen en die achter de pleistertjes geplakt en een paar kleine stukjes tussen de bloemetjes gestopt. 


Ondanks dat ik gister zou weinig inspiratie had een er niet veel uit mijn handen kwam vind ik dit wel weer een heel leuk eindresultaat. 

Fijne zondag allemaal
1 opmerking:

  1. Hij is erg mooi geworden, en super dat je dat kunt op paint..als je niks gezegd had dan had ik dat ook niet geweten van die pleisters. Knap gedaan.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-