dinsdag 24 maart 2020

Een kaartje vol knuffels !!!

Er staan niet alleen oproepjes voor jarige op de Facebook pagina van kaartjes voor corona jarige maar ook oproepjes om eenzame oudere en kaart te sturen en boy wil ik zelf in de oudere zorg en ik merk hoezeer mensen hun kinderen en klein kinderen missen.  Dus voelde ik me extra aangetrokken tot het oproepje om deze oudere dame van 82 jaar en kaartje te sturen. 


Ik heb hem in de vrolijke lente kleur heel gemaakt met 2 knuffelende kinderen.  In het kaartje probeer ik altijd iets leuks te schrijven en in dit geval veel sterkte te wensen. 

 Ik heb een mal van ddbd gebruikt #470.713.750 de tekst stempel is van Marianne design en de bloemen stans is van craft emotions allemaal te koop bij Hobbyshop Veldmaat klik HIER om naar de webshop te gaan

Liefs Debby 

1 opmerking:

  1. Je bent echt zo goed bezig, en dit is weer een beauty geworden en wel niet in je kleur, maar deze brengt wat zonneschijn met zich mee.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-