zaterdag 31 oktober 2020

Online Workshop gevolgd !!!!

 Helaas geen kreadoe dit jaar. In verband met corona leven we nog steeds in een 1.5 meter samenleving en zijn grote evenementen niet toegestaan. Hopelijk komt er snel verandering in maart het einde is voorlopig nog lang niet in zicht. Dus moet je iets anders verzinnen. 

Ik kwam een online workshop tegen die je bij Jolanda de ronde op Facebook kon volgen. Iets totaal anders dan ook normaal gesproken maak. Iets wat ik (Vind ik zelf) totaal niet in thuis ben. Maar wel super leuk vind.  Dus ik heb me opgegeven. 

Dus om 10.00u zat ik met mijn laptop op mijn werkblad,  alle benodigde spullen om mee heen en zijn we aan de slag gegaan. En hebben we hem wat info gekregen. Dit was de 1ste workshop erg leuk om te doen en ook wel weer nieuwe ideetjes op gedaan maar ook bepaalde technieken weet wat opgefrist.  

Toen de 2de....... geen goede foto van gemaakt en daarna omdat het zo'n chaos op mijn werkblad was is er inkt over het afdrukje gekomen en heb ik hem erg gedaan. 

Daarna was het lunch pauze,  dus snel even met de honden naar buiten iets eten en door met de 3de workshop.  Die vind ik zelf het aller leukste


Je krijgt er behoorlijk vieze vingers van. Maar ik hou van die stoere look. 

Er kwam ook nog een 4de workshop maar er waar inmiddels zoveel info dat ik het even moet laten inwerken allemaal. Maar we kunnen het nog 1mnd lang terug kijken en vragen stellen. 

Fijne zaterdag avond nog
Liefs Debby

 


4 opmerkingen:

 1. Prachtig Debby. Was leuk om te doen he? En wel een lange zit zo achter je eigen bureau.
  Ik moet er nog projectjes van maken...maar vandaag een jarige in huis, plus een DT pakket wat op me wacht..en er zat geen doosje met extra tijd in.
  Benieuwd wat je nog allemaal meer laat zien.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaarten heb je gemaakt, Debby
  Groetjes Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie kaarten Debby vooral de 1e kaart. Prachtige stempel erop.
  Veel Liefs Bianca XX

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-