zaterdag 5 december 2020

I'm dreaming of......

Ojee we hebben weer eens een crea dipje. Zie heel veel mooie creaties voorbij komen en heb dan zin  om aan de slag te gaan en als ik dan eenmaal in mijn hobby ruimte ben zit ik aan mijn werkblad en komt er bijna niks uit mijn handen. 

Kan daar dan zo van balen. Haal dan alles voor de dag maar dan is niks goed genoeg,  de kleuren kloppen niet, het papier is niet goed. Er is dan altijd  wel iets waardoor ik denk nee dit is het niet. Dat is het niet......en dan denk ik laat maar. 


Over deze kaart heb ik vanaf echt de hele dag gedaan, met allerlei tussen poses.  En eigenlijk ben ik nog niet helemaal tevreden. Maar het is goed zo. 


Papier komt van een design papier blok van de action. En weer eens een magnolia stempel gebruikt wat blijven ze leuk. 

Groetjes Debby 

2 opmerkingen:

 1. Je kaartje is mooi Debby, maar o zo herkenbaar wat je zegt. En die magnolia doet het hem...ik moet daar ook eens mee aan de slag. Ik ben er verliefd op maar gebruik ze zelden of niet, in het nieuwe jaar daar eens verandering in brengen.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondanks je dip ( crea dip ) moet ik zeggen dat ik je kaart heel leuk vind hoor Debby.
  Magnolia ook zo mooi gekleurd.
  Komt vast allemaal goed met je.
  Liefs Bianca. XX

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-