vrijdag 27 maart 2020

Bakkie doen ?


Anneke heeft het weer knap lastig gemaakt voor me deze keer. Ik kreeg namelijk het zeer kleurrijke papier van Piatek Girl gang in mijn design team envelop. En voor degene die mij een beetje kennen is kleurrijk niet echt mijn ding. Maar we wilde een uitdaging en dat is het met dit papier zeer zeker. Dus als mijn man voetbal kijkt trek ik me terug in mijn fröbelplekje in de keuken en gaan we aan de slag met bij elkaar zoeken en dingen naast en over elkaar leggen en ineens ontstaat er dan een idee.


Het papier is van Piatek zoals ik al vermeld had. De rondjes heb ik met een pons uit geponst en de Engelse teksten komen ook ui het Piatek blok.... net als het meisje trouwens. Het mobieltje is van een Dutch doobadoo mal, maar ik vond hem te groot dus ik heb hem kleiner gemaakt. heb het binnenste deel van de mal gebruikt en daarna de andere elementen zoals het druk knopje en camera rondje erin getekend.De tekst wolkjes en de teksten zijn beide van Craft Emotions......zo ontzettend leuke passen die bij elkaar..... de stempeltjes zijn allemaal losse woorden dus je kunt zelf allrlei zinnen vormen en bedenken

dit was weer een creatie van mijn kant......laat vooral ook jullie creaties zien. Ik kan helaas niet op alles reageren, maar doe mijn best. En laat vooral ook hier weten wat je van mijn creaties vind, want dat zou ik erg leuk vinden.

Fijne dag weer allemaal en tot snel
groetjes Debby


2 opmerkingen:

 1. En ik vind hem geweldig geworden! Haha, hoor ons nog zeggen, jeetje zeg wat gaan we hiermee maken.
  Fijne dag lieve Debby.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad dat wad de eerste reactie en uit eindelijk komt er dan toch een creatie uit je handen. Hopelijk kunnen we snel weer bij vrienden op de koffie.

   Verwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-