zondag 18 januari 2015

Hi Girl................Happy BDAY !!!

Goede morgen
de dag is hier weer lekker vroeg begonnen *GAAP* maar ach zo hebben we een lekkere lange dag om te freubelen zullen we maar zeggen, We moeten het positief bekijken.
 
 
Eergister met mijn vriendinnen aan de freubel geweest. We hebben een cadeau kaart houder kaart gemaakt..............klinkt een beetje raar maar weet niet hoe ik het anders moet noemen. Had hem al een keer voor mijn vriendin gemaakt maar ze wou heel graag weten hoe ik die gemaakt had.

 
Aan de binnenkant heb ik een envelopje gemaakt met een shaped art mal van Dutch doobadoo, jaja daar zijn ze weer. Echt erg mijn nieuwe DDBD verslaving. Kan er bijna niet meer zonder. Vind kaartjes maken in vreemde vormen sinds een paar maanden zoveel leuker om te maken.


Ook hier mogen mijn Noor stansjes en stempeltjes weer niet ontbreken en ik ben ook helemaal verliefd op de tak/bloem stans van Marianne Design. Heb hem van mijn moeder geleend. maar moet binnenkort in Heesch toch maar eens kijken of ze hem daar ook verkopen, want deze moet ik helaas weer terug geven.
 
fijne zondag allemaal, ik ga lekker aan de freubel. helaas voor een Design team blog dus kan het voorlopig nog niet aan jullie laten zien. Maar halverwege Februari kan ik hem jullie showen
 
Liefs Debby

4 opmerkingen:

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-