zaterdag 9 juli 2022

Nieuwe hobbykamer

 Als je dochter het huis uit gaat en je een leeg nest krijgt zoals ze dat noemen, dan moet je er het beste van maken 

 
Wat eerst haar kamer was is nu mijn hobbykamer of beter gezegd studio geworden. 3 dagen hard gewerkt maar het eind resultaat mag er wezen.

Gelukkig heb ik wel langzaam aan aan het idee kunnen wennen. Want ze was al vaak bij haar vriend, dus het is niet van 7dg thuis naar ineens niks meer...... ik denk dat ik er dan veel meer moeite mee zou hebben


En ik zei vaak als geintje tegen haar als je 18 bent ga je de deur uit want dan heb ik je kamer nodig voor mijn hobby. Inmiddels is ze 21 en zei mam nu kun je je hobbykamer bouwen hihihi. 

4 opmerkingen:

 1. Hoi hoi
  Wauw wat een prachtige kamer daar kan je heerlijk aan de freubel.
  Groetjes Jackelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je er een mooie kamer van gemaakt.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kamer heb je ervan gemaakt. Zo heeft elk "nadeel" toch ook weer zijn voordeel. Het zal best even wennen zijn, maar op zich ook heel gezond dat ze op een gegeven moment uit huis gaan. Hier woont er eentje al bijna 4 jaar op kamers ivm haar studie (ook 21) en ze komt binnenkort weer 4 weken thuis wonen omdat ze in Apeldoorn haar co-schap psychiatrie kan doen.
  Groetjes Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Debby

  Super gaaf geworden daar ga je heel veel gezellige uurtjes doorbrengen .
  Geniet er lekker van
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  XX

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-