zondag 25 december 2011

Memo blokje gepimptKwam in een hebbending winkeltje dit leuke memoblokje tegen. Vond hem wel een beetje saai maar als creabeea had ik in de winkel al gelijk een beeld van wat ik met dit memoblokje ging doen.


en dit is wat ik er mee gedaan heb. Het papier dat ik gebruikt heb komt van een papierblok die ik ooit eens bij de action gekocht heb. de bloemenrand  en de takjes heb ik geponst met een pons van Martha Steward. De bloemen zijn gemaakt met de cuttlebug. Het afdrukje is natuurlijk van Magnolia en ingekleurd met  copics. Ook de pen heb ik met de copics een ander kleurtje gegeven. Dit blokje von ik erg handig voor in mijn tas, Heb regelmatig wel eens dat ik iets op moet schrijven en ik dus geen pen of papier bij de hand heb. En dat is nu dus niet meer het geval.

Ben weer beneiuwd wat jullie er van vinden
Zag dat ik weer nieuwe volgers heb, bedankt daarvoor dames
Ik wens iedereen verder nog hele fijne feestdagen
en een goed, gezond en creatief 2012


2 opmerkingen:

  1. Het saaie boekje is super leuk geworden, dat heb je mooie opgepimpt. Ook voor jou en je gezin nog een fijne 2e kerstdag en een heel goed en creatief 2012!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk gedaan Debbie. Liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je een berichtje bij mijn creatie achter laat. vind het altijd erg leuk om te lezen. je reactie maakt bloggen voor mij nog leuke

Liefs Debby -xx-